tag:blogger.com,1999:blog-4134040161249091301.post4782613541134967805..comments2022-03-26T22:32:09.224+02:00Comments on ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΕΝΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥ: ΜΙΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑAMANITAhttp://www.blogger.com/profile/14688027914545900999noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-4134040161249091301.post-84203525779196380272018-04-29T20:45:38.487+03:002018-04-29T20:45:38.487+03:00Καλησπέρα... Θα μπορούσες να μου στείλεις τη συντα...Καλησπέρα... Θα μπορούσες να μου στείλεις τη συνταγή.;;dinihttps://www.blogger.com/profile/09596988870925299341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4134040161249091301.post-17655813991802438852010-07-25T23:44:38.273+03:002010-07-25T23:44:38.273+03:00Καλησπ'ερα!!! Στα εγραψα στο φεις στα γράφω κα...Καλησπ'ερα!!! Στα εγραψα στο φεις στα γράφω και εδώ. Εδω και χρόνια κάνω μαρμελάδεσ και τσάτνει με λεμόνια μιας και η λεμονι΄λα μας στην καβάλα δόξα το θεό είναι πάντα φορτωμένη. Εγώ βάζω μόνο την σάρκα αρχικά την οποια και βράζω με τζίτζερ και λίγους σπόρους μουστάρδας και την φλούδα την προσθέτω σε κομματάκια αφού την ζεματίσω πρώτα. Το καλό με αυτό το τρόπο είναι η ποσότητα που βγαίνει πολύ μεγαλύτερη, η γευση εφ΄σον χρησιμοποιείς όλο το φρούτο, το χρώμα το οποίο είναι ενα φωτεινό κίτρινο και το καλύτερο, καθόλου μα καθόλου πικρό! Όσο γαι το ονομα...γλυκόξινος πολτός λεμονιού! Φιλια και καλή αντάμωσηRoyal Coconuthttps://www.blogger.com/profile/03602426282733534879noreply@blogger.com